"Pridružite mi se. . . i u narednih 12 meseci   dobićete 52 inspirativne priče i 3 vebinara putem kojih ću vas učiti kako da pronađete, razvijate i unovčite veštine, talente i znanja koja posedujete. 

  • Od: Vladimir Miletić

  • Beograd, Srbija

  • 08.08.2017.

Vladimir Miletic

Za putnike željne poslovnog uspeha, pripremio sam novo, zanimljivo i ekskluzivno putovanje. Nakon prve knjige "Na putu do vrha" pripremio sam nove priče i razmišljanja na temu biznisa i poslovnih karijera. Upoznaću vas sa novim junacima, sa njihovim uspesima i neuspesima, sa njihovim razmišljanjima i mudrostima, skrivenim znakovima i zamkama koje su ih čekale na putu do vrha. 

Inspiraciju za naziv  buduće knjige pronašao sam u naslovu jedne od meni veoma dragih priča iz prethodne knjige. Oni koji su čitali knjigu setiće se mog junaka Ljube i njegovog pitanja s kraja priče:

Igrate li šah na poslu?

Biznis je misaona igra. Svako od nas u toj igri donosi odluke koje ga približavaju ili udaljavaju od cilja. Svako od nas manje ili više razmišlja dok donosi odluke. 
Neko se uzda u znanja, neko u sreću. Neko očekuje od sebe, neko od drugih.
Ove priče su namenjene onima koji u poslu razmišljaju i očekuju  prvenstveno od sebe. Njima želim da ponudim iskustva i znanja kako da unovče svoje veštine, talente i znanja. Kako da budu ekonomski uspešniji. 
Kroz priče želim da svojim čitaocima ponudim ideje i kreativne strategije koje su i meni pomagale da pronađem poslove u dobrim kompanijama, da napredujem, da prelazim na bolje plaćene poslove, da razvijam sopstveni biznis.  
Knjiga "Igrate li šah na poslu?" biće pisana narednih dvanaest meseci, svake nedelje po jedna priča. Priče do izlaska knjige neće biti objavljivane na blogu, ali ću za mesečnu pretplatu od 2€ ponuditi  52 priče koje će dobijati narednih godinu dana, svake nedelje po jednu i koje će moći da pročitaju pre izlaska knjige iz štampe. 
Oni koji se odmah pretplate na svih 52 priče dobiće poseban popust od 50% tako da će godišnja pretplata biti samo 12€.  Do izlaska knjige u oktobru 2018. godine, pretplatnici će dobiti niz zanimljivih pogodnosti i poklona, a jedna će biti sjajan vebinar iz kojeg ćete moći mnogo toga da naučite o tome kako da prepoznate, razvijete i unovčite svoje veštine i talente.
Pridružite mi se na novom putovanju do vrha na kojem ćete ponovo, zajedno sa mnom otkrivati svoje talente, unapređivati svoje veštine, učiti pravila ekonomije i biznisa...  
Poruke i vredne pouke o uspehu i neuspehu, kao što ste i navikli, ispričaće vam junaci mojih priča kroz svoja iskustva. U prethodnoj knjizi upoznali ste Maru, , Jovicu, Sanju, Baneta, Sanju i Ranku, Branka i Cecu,  vrapca Stoleta...
U novim pričama čekaju vas jedna Gordana, Ana, Darko, Dimitrije...
Jedva čekam da vas upoznam sa novim junacima i njihovim inspirativnim pričama.

Biću vaš vodič na tom putu, a evo šta se nalazi u  posebnoj ponudi za sve one koji žele da mi se odmah pridruže na ovom putovanju

100% povrat novca!

 Ukoliko nakon 30 DANA od uplate iz bilo kog razloga ne budete želeli da više dobijate priče dobićete povrat novca.
Neće biti potrebno da bilo šta objašnjavate niti da se pravdate, novac će biti vraćen bez dodatnih uslova. 

Radujem se novim putnicima do vrha i znanjima koja ću im preneti. 
Voz kreće 09. septembra. Prijavite se na vreme.
 
Vidimo se,

Vladimir Miletić