A kako može?

Nema trikova na putu do uspeha

Ekonomija uspeha
Nije lako zaraditi aplauz na sceni, a kamoli novac.  Konkurencija u industriji zabave je ogromna.

Za početak, potrebno je imati talenat ili veštinu koja će publici biti zanimljiva i koja će ih nasmejati, zabaviti ili pokrenuti emocije. Publika ih nagrađuje aplauzima, okiti ih ponekad i slavom. I tu se često nalazi najveći izazov ovih poslova. Kako aplauze unovčiti, odnosno kako od slave napraviti biznis. Jer, aplauzima i lajkovima se ne mogu platiti računi. Vrlo često zabavljači i umetnici, a i razni preduzetnici, zaborave na tu jednostavnu činjenicu i zadovolje se time što su poznati, a novac prepuste nekim drugim ljudima.

Moj današnji gost je Igor Trifunov, u svom poslu poznatiji kao IGOR MAĐIONIČAR. čovek koji više od dvadeset godina zabavljajući druge ljude, naročito decu, uspešno gradi svoj biznis. Prošle godine na najvećem svetskom takmičenju mađioničara iluzionista osvojio je četvrto mesto u konkurenciji više od 3000 takmičara.

Koliko mu je bilo potrebno strpljenja i rada da dostigne taj uspeh? Da li postoje neke prečice? Da li on poznaje neki trik na putu do vrha.  Ukoliko stvarno postoje neki trikovi, on je prava osoba da nam ih pokaže.

Kao u svom poslu i u ovom intervjuu Igor će vas nasmejati, zabaviti, inspirisati  i pokazati kako može.

 

O autoru

Vladimir Miletic

Pomažem ljudima da svoje veštine i talente pretvore u isplativ biznis. Radujem se kada im prenosim znanja. Ponosim se na uspehe koje postižemo zajedno.

Ostavite komentar