A kako može?

Zahvalna sam što sam ostala bez posla

A kako može?

Šta se događa kada se iznenada ostane bez posla i  prihoda?

Kako se pronalazi izlaz iz jedne od težih životnih situacija? Kako izgleda put od očaja do osmeha? Šta je potrebno da bi se taj put prešao? Kako je moja sagovornica pronašla skrivene talente u sebi i od njih napravila biznis? Zašto danas kaže da je otkaz koji je pre tri godine dobila nešto najbolje što je moglo da joj se dogodi?

O svemu tome razgovarao sam sa Snežanom  Rajković, grafičkim dizajnerom, preduzetnicom, vlasnicom modnog brenda Plus&Fabulous.

Snežana će nas motivisati, naučiti i pokazati…kako može

O autoru

Vladimir Miletic

Pomažem ljudima da svoje veštine i talente pretvore u isplativ biznis. Radujem se kada im prenosim znanja. Ponosim se na uspehe koje postižemo zajedno.

2 Komentar

  • Odlična priča, hvala što ste je podelili sa nama. Vrlo je ohrabrujuća za nas koji ne čekamo platu već radimo i učimo svaki dan, a novac doživaljavamo kao nagradu za uloženi trud, a potpuno se slažem da je osećaj zadovoljstva ipak najvažniji. 🙂

    • Draga Marija,
      Ako je ova priča donela inspiraciju i ohrabrenje barem jednoj osobi onda je vredelo snimiti ga. Lepo ste objasnili kako se dolazi do uspeha, zato je i vaš komentar dragocen. Ko zna možda i on ohrabri još nekoga da nam se pridruži…

Ostavite komentar